Jump to content
  • Sign Up to reply and join the friendliest Watch Forum on the web. Stick around, get to 50 posts and gain access to your full profile and additional features such as a personal messaging system, chat room and the sales forum PLUS the chance to enter our regular giveaways.

Friday, 19th August 2016


Recommended Posts

7 minutes ago, martinzx said:

I thought I reduced the size, but obviously not, yes that for sure could be the cause, I will reduce the picture size, could you please let me know if it loads any quicker?

Cheers Martin :thumbsup:

The reduced image size didn't make the difference. To see the picture I still had to view it first on your website. After that it would display on the forum... odd.:huh:

Later,
William

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Poljot Strela for me today:

This one again today:MJC_3277 by mcridland, on FlickrMark

Posted Images

Just now, William_Wilson said:

The reduced image size didn't make the difference. To see the picture I still had to view it first on your website. After that it would display on the forum... odd.:huh:

Later,
William

 

Thanks William, it seems I still have a problem hosting pics, but I do not know what it is....I have tried what seems like everything...

Cheers Martin

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, martinzx said:

I thought I reduced the size, but obviously not, yes that for sure could be the cause, I will reduce the picture size, could you please let me know if it loads any quicker?

Cheers Martin :thumbsup:

Hey Martin

For some reason the image you posted has this URL, and it does not work (403 permission denied) 

http://martinzx.com/wp-content/uploads/2016/08/001.jpg

The post where William quotes you, the picture displays just fine, and the URL is this

http://martinzx.com/wp-content/uploads/2016/08/20160813_163630.jpg

Once I opened the second link, the first one then started working without the 403 error.

 

Anyhoo, I'm wearing this amphibia today on a nasty piece of fabric.

Amphibia_zps2a70cfg3.jpg

 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...