Jump to content
  • Sign Up to reply and join the friendliest Watch Forum on the web. Stick around, get to 50 posts and gain access to your full profile and additional features such as a personal messaging system, chat room and the sales forum PLUS the chance to enter our regular giveaways.
Sign in to follow this  
Roger the Dodger

Attachments.

Recommended Posts

I once mentioned this before, but since the upgrade, I am finding that using the usual 'copy image' option is now making the image an attachment, rather than just copy the pic into the post. This means that when I go to use the 'Insert other media' button to add a pic from the gallery, the existing attachments now come up first instead of the gallery images. It's easy to get rid of the attachments....you just edit the post and click the bin icon to delete the attachment that appears below your post.  Is there a way round this?

Here is a printscreen of what happens (on my PC anyway) now. You see the posted pic above in the main thread, then the pic reproduced below as an attachment. This didn't happen before.

large.printscreen.png.567deb98e7b7633128bd1bb2188dc23e.png

 

Edit: I have just found that by using the 'Copy image address' rather than just 'Copy image' and inputing the URL works as before and doesn't make the pic an attachment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...