Jump to content
  • Sign Up to reply and join the friendliest Watch Forum on the web. Stick around, get to 50 posts and gain access to your full profile and additional features such as a personal messaging system, chat room and the sales forum PLUS the chance to enter our regular giveaways.

Recommended Posts

Think I have this working again, you will need to un-follow and then follow again to reset the login keys.

Please advise if its working correctly again, thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, I was following the older thread. Checking now with Android version.... 

Marked "Unfollow." Then logged in, that enables "Follow." Notifications date from April 15. Nothing more recent. 

Inbox shows message from 2d ago. Seems to be working. 

Discussions, Unread => shows new threads. Seems to be working.

Discussions, Subscribed => shows new threads, including "Tapatalk" from July 03. Nothing more recent.  Correction, the Tapatalk thread is top :sign_question:, then "IWC" in photography that I just posted in, and other threads from today with replies from just a minutes and hours ago. Seems to be working. 

Discussions, Participated => shows new threads from as recent as 2m ago. Seems to be working. 

Edited by Chromejob
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same as above with a minute’s check in Tapatalk/iOS (latest version).

 

And holy cats, Tapatalk now shows some of the forum emojis! :clap::yes::yahoo::rltrlt:

Well, each on it’s own line. :thumbsdown: :thumbdown:
6f74303daa6c95dcc31617a6e1c700b0.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 14/07/2018 at 22:04, Redwolf said:

I can’t reply to topics. No matter what I try. Any ideas guys. Tapatalk is working now apart from that. 

Log out/Unfollow, then log in again. "Can't reply" (the option isn't there, right?) is a sign that the login isn't complete. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Chromejob said:

Log out/Unfollow, then log in again. "Can't reply" (the option isn't there, right?) is a sign that the login isn't complete. 

I tried this, th option to reply is there but when I press the arrow it says system error you don’t have permission to reply. 

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, Chromejob said:

What kind of device. Might have to logout, then force close the app (remove it from "recent apps"), the relaunch and login. But I'm not confident that this is the issue.

Make sure you're on the lastest version of Tapatrash. (I've noticed the latest iOS version mungs displays of threads, and topic display, repeating items in a GroundHog Day way as I scroll. :thumbdown:

iPhone 7+

ive tried everything you said. Even deleted Tapatalk and re downloaded it. 

It just says “not enough permission to reply”

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, Tapatalk. Broken in so many ways.I’ve only been using my Chromebook, and I noticed that no notifications were coming up in Tapatalk for this forum.  So I tried it…. 

Went into TWF directly. No forums subscribed, so I re-subscribed to several forum sections. In Discussions, clicking Subscribed, “No results :(“.  Participated, “No topic.” I only see forum posts in “Timeline.”  :sign_wtf:  Browsing forums, I clicked Free Talk, and got “No results :(  .”  :mad0218:

I tried replying to a topic, and got “You don’t have permission to do this.” 

Oh FFS, Tapatalk.  I dunno, @Roy, if you’re paying even the cost of a pint for Tapatalk, you’re paying too much. This is just silly. They should be paying YOU for putting up with this. 

Oh, and I clicked “Unread” and it showed a list of unread topics, which promptly disappeared, to be replaced with “No topic.”  :taz:  

… I’m back to using Chrome or Firefox. 

Edited by Chromejob

Share this post


Link to post
Share on other sites

News flash: Same as reported earlier. Roy hasn’t posted any updates from Tapatalk, so presumably still broken. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapatalk reply test with added photo... If this shows Tapatalk is working for me... 520329cc5e6d3666c6cb7b7c38154a4d.jpg

Like vintage watches? Check out my vintage watch blog on: martinzx.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Chromejob said:

News flash: Same as reported earlier. Roy hasn’t posted any updates from Tapatalk, so presumably still broken. 

I wasn’t posting to say the same thing, I was showing the problem I have which as Martin has kindly pointed out, no one else seems to be experiencing. 

 

18 minutes ago, martinzx said:

Tapatalk reply test with added photo... If this shows Tapatalk is working for me... 520329cc5e6d3666c6cb7b7c38154a4d.jpg

Like vintage watches? Check out my vintage watch blog on: martinzx.com
 

Thanks, I’m worried it’s just me then. 

Using an iPhone 7+, I’ve tried everything from unfollow, sign out , delete Tapatalk. Nothing works and it’s really annoying as I solely use my phone for posting pictures. 

Herss hoping an update will sort the issue. 

Thanks all. 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Redwolf said:

Thanks, I’m worried it’s just me then. 

Using an iPhone 7+, I’ve tried everything from unfollow, sign out , delete Tapatalk. Nothing works and it’s really annoying as I solely use my phone for posting pictures. 

Herss hoping an update will sort the issue. 

Thanks all. 

I am using a Samsung S7 on Android 8.

I hope you get it sorted, soon. 

Cheers Martin :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Redwolf said:

I wasn’t posting to say the same thing, I was showing the problem I have which as Martin has kindly pointed out, no one else seems to be experiencing. 

 

Thanks, I’m worried it’s just me then. 

Using an iPhone 7+, I’ve tried everything from unfollow, sign out , delete Tapatalk. Nothing works and it’s really annoying as I solely use my phone for posting pictures. 

Herss hoping an update will sort the issue. 

It's not just you. I tested multiple times with both iOS and Android clients. There may have been a recent update that fixed this, though. I'll test later. 

I've been a professional software tester in the past, so you can trust me (a bit) when I report a problem. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still broken in iOS. Seems okay on Android (Tapatalk Pro 7.4.0, which I hardly ever use). 

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 

Edited by Chromejob
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapatalk test upload.
Samsung S7edge on Android 8.0.069f508da3c8cf0681036b416d1fc4f0c.jpg

Like vintage watches? Check out my vintage watch blog on: martinzx.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 27/07/2018 at 10:56, Roy said:

Waiting for a Tapatalk update, there's nothing I can do.

I imagine that if Roy sees the Tapatalk plug-in has an available update, he'll check it out, install it, and let us know to test it. 

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...