Jump to content
  • Sign Up to reply and join the friendliest Watch Forum on the web. Stick around, get to 50 posts and gain access to your full profile and additional features such as a personal messaging system, chat room and the sales forum PLUS the chance to enter our regular giveaways.
Sign in to follow this  
Richard734

Testing

Recommended Posts

:whistle:D41-D964-E-16-C2-4-C42-B8-D5-96-ABD7-A2-

Open up an extra page on your browser

Go to postimages.org (no account needed for this) 

click on 'choose images’

click on photo library (if using iPad) or wherever your pictures are stored on your PC

click on the image you want

Click 'done'

Wait until it uploads and then click on the blue copy icon to the right of 'Hotlink for forums'

it will then say 'copied'

paste that into your post and that’s it.

Edited by Steve D UK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I give up!

if I use the ‘insert image’ button, it goes Red and won’t let me load the image.

when Wrench does it, it works!

running on an iPad - any ideas?

I was trying not to have to open another account somewhere.... 

thanks Steve, think I will just accept it and stop sulking 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 23/12/2019 at 18:26, Richard734 said:

Ok, I give up!

if I use the ‘insert image’ button, it goes Red and won’t let me load the image.

when Wrench does it, it works!

running on an iPad - any ideas?

I was trying not to have to open another account somewhere.... 

thanks Steve, think I will just accept it and stop sulking 

What is the name of your album and is it stored as member watches or member non watches?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Richard734 said:

Neither, I am trying to insert from myGoogle Photos folders. Wrench seems to be able to get it to work... 

There seems to be a problem with Google hosting. Someone else was having trouble with it some time ago.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, spinynorman said:

There seems to be a problem with Google hosting. Someone else was having trouble with it some time ago.

      hosting websites are a problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...