Jump to content
  • Sign Up to reply and join the friendliest Watch Forum on the web. Stick around, get to 50 posts and gain access to your full profile and additional features such as a personal messaging system, chat room and the sales forum PLUS the chance to enter our regular giveaways.
Sign in to follow this  
Roger the Dodger

Go slow again....

Recommended Posts

Is anyone else else experiencing this. Sometimes when I make a post, I click the 'submit post/reply button, and then get the spinning circle of doom, followed by either...'The site can't be reached'...or 'The Watch Forum took too long to respond'. This only happens for TWF...all other sites respond as quickly as normal, so I don't think it's a problem at my end. I usually leave it for 5 minutes, then try again, when it normally resolves itself, but it's really annoying when it occurs.

Would appreciate to see if others are experiencing this so I can ask Roy about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get that occasionally as well mate.  Doesn't bother me though, not a proiblem, I just leave it and log back in later.  It's not like this is an important part of my life or anything :laugh:

17 minutes ago, Davey P said:

...not a proiblem...

That ^ was either a spelling mistake, or my comment should be read in a New York accent! :laughing2dw:

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...